Boende i Narvik

Boende i Narvik


När du åker på semester till Narvik behöver du någonstans att bo du kan välja mellan campingar, hotell eller motell, så du kommer absolut kunna hitta något som passar både din budget och dina preferenser.

Hotell och motell/guesthouse i Narvik
I Narvik finns det några hotell och även några boende som är mer av motell/guesthouse karaktär, det vill säga lite enklare än hotellstandard. De finaste hotellen du hittar i Narvik är Scandic Narvik och Quality Hotel Grand Royal som båda är 4-stjärniga hotell och ligger central i staden. Här hittar du allt du behöver för en lyxig vistelse, så som skybar och fitnessanläggning. Vill du ha ett lite enklare boende till bättre pris så finns det några alternativ, bland annat Narvik Budget Rooms som har rum av enklare karaktär men med allting du behöver, gratis Wifi, privat toalett och dusch och TV.

Camping
40 km söder om Narvik hittar du Ballangen Camping som passar bra för barnfamiljen men uppvärmd pool, vattenrutschkana och minigolf, här finns plats för 150 husvagnar/husbilar/tält och 50 stycken bra utrustade stugor. Campingen ligger nära naturen och perfekt för naturupplevelser så som både söt- och saltvattensfiske. På Ballangen finns även en restaurang.